WELKOM BIJ THE YIELDED

We zijn een gemeenschap in het Vlaams-Brabantse Aarschot waar liefde, genade en eenheid centraal staan.

Onze gemeenschap heeft een open karakter, iedereen is van harte welkom! Heb je vragen over de zin van het leven? Wil je ontdekken wie je bent en wie God is? Je bent van harte uitgenodigd om zelf te komen ervaren hoe God werkt en wie Hij werkelijk is! Geloof je al langer in God maar wil je Hem leren kennen als een liefdevolle papa? Kom dan zeker eens langs!

We willen een plaats zijn waar je je thuis voelt, waar je erbij hoort, waar relaties zich ontwikkelen, waar je jezelf kunt zijn, waar je kunt groeien in geloof en waar liefde, genade en eenheid in praktijk worden gebracht.

Verder vinden we het belangrijk dat de sfeer open, vertrouwelijk en gezellig is.

Op dinsdag en donderdag houden we vanaf 20u ‘open deuren’ voor mensen die graag langskomen voor een babbel, een kopje koffie of thee,… We omarmen gastvrijheid met een open hart.

Woensdagavond komen we om 20u samen om ons in God te verdiepen. We beloven niet exact op tijd te starten of te eindigen want God heeft geen strak schema.

Op zondag komen we omstreeks 18u samen rond een gezellig maaltijd en om van elkaars gezelschap te genieten. We volgen geen strakke liturgie maar stellen ons afhankelijk van Gods Geest voor wat de invulling van de avond betreft.

Lukt het voor jou niet om op één van deze momenten langs te komen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op en zoeken samen naar een gepast moment.

Binnen onze gemeenschap is er een klein team verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Verder willen we een gemeenschap zijn waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid heeft. We zijn stukjes van hetzelfde lichaam of huis, en ieder heeft daar zijn eigen plekje in.

Hoewel er leiding wordt gegeven, zien we iedereen, wat hij of zij ook doet binnen onze gemeenschap, als één van de ‘stenen waarmee het huis gebouwd is’, met Jezus als de Hoeksteen. We willen naar elkaar toe een nederige houding hebben en de ander hoger achten dan onszelf. Dit betekent dat we naar elkaar met respect luisteren en aandachtig zijn.

Check regelmatig onze agenda om te weten wanneer onze volgende activiteiten doorgaan!

Voel je vrij om contact op te nemen!

Heb je een vraag, suggestie of tip? Ben je nieuwsgierig en wil je graag met ons kennismaken? Heb je nood aan een gesprek? Kom je graag eens langs voor een kopje koffie of thee? Of wil je graag eens een samenkomst bijwonen? Laat het ons weten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.