COVID-19: bijkomende maatregelen vanaf 19/10

👉 Om het stijgend aantal coronabesmettingen af te remmen en te vermijden dat ziekenhuizen in de problemen komen, scholen moeten sluiten, de economie stilvalt en al teveel mensen zouden vereenzamen door een nieuwe lockdown heeft het Overlegcomité terecht een reeks bijkomende maatregelen getroffen.

⚠️ Omwille van deze maatregelen heeft het bestuur van The Yielded beslist om al haar fysieke activiteiten voor de komende 4 weken te annuleren. We zouden in principe met max. 4 personen kunnen samenkomen, maar om het simpel te houden gaan we dit dus even niet doen. Bedankt alvast voor jullie begrip.

✏️ Onze planning ziet er vanaf maandag 19 oktober als volgt uit:

✅ op woensdag (om 20u) gaat onze Bijbelstudie online door
✅ op zaterdag (om 19u) houden we een online Samenkomst

❌ op dinsdag en donderdag houden we geen Open huis
❌ op zaterdag houden we geen Maaltijd en Samenkomst

Check ook regelmatig onze agenda die we up-to-date houden.

Ondanks dat we ons een tijdje niet fysiek kunnen ontmoeten, laten we elkaar niet los en blijven we in Jezus’ liefde met elkaar verbonden ❤️🙏