10 days to yield (geannuleerd)

10 days to yield (geannuleerd)

Door de verstrenging van de richtlijnen omtrent COVID-19, hebben we beslist om ’10 days to yield’ uit te stellen naar een later moment, afhankelijk van de evolutie van de pandemie.

Dank voor jullie begrip.

‘The Yielded’ gaat van 8 tot 18 augustus op zoek naar diegenen met een vurig hart voor God! Iedereen met een brandend verlangen om Jezus beter te leren kennen en zich volledig aan Hem te geven, is meer dan welkom om zich aan te sluiten.

Gedurende 10 dagen & nachten zullen we – samen in groep – bidden & vasten (fruit & water wordt voorzien). We gaan op zoek naar God en strekken ons uit om Hem te leren kennen en om Hem aan het werk te zien! We verwachten niet-te-bedenken-dingen!

GSM’s en elektronica worden niet toegestaan, gezien we elke afleiding willen elimineren. Bibles only!

We zijn hiervoor te gast bij de Christengemeente Emmanuel Haacht (Markt 10 – 3150 Haacht). Registreren is verplicht via het registratieformulier en dit voor 1 augustus! Meer info volgt na de registratie!